930×122 CAPRA 5

anm

Nu scăpăm de vremea extremă!

Nu scăpăm de vremea extremă. Meteorologii au emis noi avertizări și informări de vreme severă.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Este vorba despre o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă pentru nordul Banatului, Crișana, Maramureș, vestul și nordul Transilvaniei, precum și în nordul Moldovei, dar și de o informare meteo de instabilitate atmosferică care vizează toată țara.

„În intervalul 27 iunie, ora 14.00 – 28 iunie, ora 23.00 vor fi perioade cu averse, descărcări electrice, izolat grindină și local  intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Astfel de manifestări se vor semnala în după-amiaza zilei de marți (27 iunie) și în cursul nopții de marți spre miercuri (27/28 iunie) în vestul, centrul și nordul țării, iar pe parcursul zilei de miercuri (28 iunie) în sud, sud-est, la munte și local în restul teritoriului.

Pe alocuri se vor acumula cantități de apă de 15…25 l/mp.”, informează ANM.

În acest weekend, vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone ale țării.

Mai multe fenomene cu caracter extrem au apărut în cursul zilei de duminică pe teritoriul țării noastre. Două tornade au fost surprinse în România. Una s-a format în județul Mureș, în apropiere de Sighișoara, iar cealaltă pe lacul Mihăilești din județul Giurgiu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90