New Profesional Consult 930 x 122

programari vaccinare

Număr mare de copii programaţi pentru vaccinarea anti-COVID

Număr mare de copii programaţi pentru vaccinarea anti-COVID.

Citiți și: Sosesc primele doze de vaccin pentru copii. Iată când vor fi livrate

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a anunțat că un număr de 2.841 de copii cu vârste între 5 și 11 ani au fost programaţi, până joi, pentru vaccinarea anti-COVID.

Medicul a precizat că sunt active 220 de cabinete de vaccinare pediatrică, șase dintre acestea în Bucureşti, câte unul în fiecare sector.

Mai sunt încă 21 de cabinete de vaccinare pediatrice inactive şi care vor fi actualizate şi activate în platformă în funcţie de adresabilitate şi deciziile DSP-urilor judeţene. Demararea campaniei de vaccinare va avea loc pe data de 26 ianuarie”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă.

Toate cele 114.000 de doze programate vor ajunge în România pe data de 25 ianuarie.

Vaccinurile vor fi distribuite către centrele regionale de depozitare şi apoi către centrele de sănătate publică judeţene.

Sursă: Digi24

(Foto descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Razvan spune:

    Pe astia din guvern ii inteleg ca sunt idioti cu vaccinurile lor dar pe parintii care isi vaccineaza copii la o varsta asa de frageda nu ii inteleg…probabil sunt si ei la fel de idioti😅😅😅

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3