NOR CURIER 930X122

masini

NUMĂR MARE DE MAȘINI SECOND-HAND ÎN PITEȘTI

Un piteștean reclamă pe adresa Primăriei înmulțirea în oraș a numărului de autovehicule vechi, second-hand, care poluează aerul.

Citiți și: Din iulie, dispozitiv obligatoriu pentru toate mașinile!

,,Cu toţii ştim că traficul rutier din Piteşti este unul aglomerat şi există probleme. Se poate observa, însă, şi un alt aspect foarte neplăcut şi dăunător: în ultimii ani au apărut multe autovehicule second-hand (din toate categoriile: autoturisme, autoutilitare, etc.), unele destul de vechi. Foarte multe dintre ele nu respectă nicio normă de mediu, dovadă fiind fumul pe care îl lasă în urmă.

Mai grav: numărul acestora este într-o continuă creştere, aspect care se poate vedea cu uşurinţă în trafic, dar şi în parcările din municipiul nostru. Aceste rable aruncate de multă vreme de străini vin să invadeze traficul cu zgomot şi noxe! Mare parte din trafic este compusă din aceste maşini vechi, cred că cel puţin 30%.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Aş vrea să ştiu dacă Primăria şi, în general, autorităţile locale pot lua măsuri de restricţionare a invadării Piteştiului cu astfel de autovehicule. Altfel calitatea aerului şi a parcului auto local va fi grav afectată! Se ştie că dealerii de astfel de autovehicule obţin profituri mari.’’, se plânge cetăţeanul. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3