930×122 CUMPANA 5

Pitesti

O altă schimbare în traficul din Pitești

În data de 31.05.2022, Primăria Municipiului Piteşti, prin Administratia Domeniului Public, a instituit prelungirea sensului unic de circulaţie pe strada Rahovei, inclusiv pe tronsonul de la bl. 15 până la strada Exercițiu, anunță municipalitatea.

Citiți și: Argeș. Accident cu trei mașini pe drumul Pitești – Curtea de Argeș

De asemenea, au fost demontate indicatoarelor de restricție cu semnificația „Oprirea interzisă”, montate pe segmentul de drum cuprins între blocul 15 și strada Exercițiu.

Citiți și: Pitești: A intrat într-o mașină și a fugit de frică! Era drogat!

Această schimbare a fost aplicată conform avizării din Comisia pentru sistematizarea circulației din data de 17.03.2021.

În contextul noilor modificări, participanții la trafic sunt rugați să fie atenți la indicatoarele rutiere și să respecte regulile de circulație.

555×222 MAIA

Comentarii

3 comentarii

 • Edi spune:

  Comisia de circulație, primarul si altii care iau astfel de decizii, DEMISIA.Interzicerea de a face dreapta de pe strada Exercițiu pe Rahovei, va aglomera si mai mult străzile principale.
  Asta înseamnă PROSTIE, NESIMȚIRE, BATAUE DE JOC.

 • Vasilica Parcagiul spune:

  Hahahahaha, ce idioțenie.
  Toți care stau acolo, fie ca vin din Prundu, Banat sau Trivale, trebuie sa ocolească prin centru. Primarul și băieții ăștia de la comisia c(u)rului, au străzi cu sens unic unde stau ei? Ocolesc jumătate de cartier pana ajung acasă?
  Eu zic sa facem toate străzile cu sens unic cu orientare sud către nord, sa intram toți prin prundu și sa ieșim prin bascov.
  După prăpăditele de trotuare de juma de metru, decapitate blana, unde nu au loc cărucioarele pentru copii, acuma suntem croiți pe sensuri unice, totul pentru ca nu știm sa facem parcări cu investiții.

  Urmează probabil sens unic prin piața primăriei.( bineînțeles prevazut cu wc la 400.000 de euro.)

  Succes pacalicilor.

 • Dan spune:

  Va bateți i joc de noi cu nonșalanță. Indiferent de primar și de culoarea politica nu dați 2 bani pe cetățeni. Rușine!

SMART KIDS 570×90