930×122 CAPRA 5

accident

O angajată MApN, băută bine, a lovit cu mașina un bărbat

O angajată MApN, băută bine, a lovit cu mașina un bărbat

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Un accident rutier în care au fost implicați un cadru miliatar și un biciclist a avut loc ieri seară, 11 aprilie, într-o localitate din Suceava.

O șoferiță de 31 de ani, angajată a unei unități militare din Bistrița-Năsăud, ar fi adormit la volan și ar fi accidentat un bărbat, de 65 de ani, care se deplasa pe lângă bicicletă.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

Femeia ar fi consumat băuturi alcoolice. După producerea accidentului, transmite realitatea.net, șoferița ar fi plecat de la fața locului și ar fi fost găsită, la circa o jumătate de kilometru, în mașină, dormind cu capul pe volan.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri. A fost deschis un dosar penal.

Foto: Știrea Sucevei

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Radio Dorna spune:

    Buna seara,
    Va contactam din partea societății Radio Dorna SRL și va solicitam sa retrageți imaginile din postare sau sa relatări sursa Radio Dorna, întrucât sunt proprietatea noastră!

  • Adrian Dranca spune:

    Buna seara,
    Va solicitam, in calitate de proprietari ai imaginilor din stirea cu accidentul de la Vatra Dornei in care a fost implicată o angajata a M.Ap.N, sa retrageți imaginile deoarece nu aveți acordul nostru spre utilizare și nici nu ați menționat sursa. In caz contrar vom sesiza Judecatoria competentă!
    Va multumim!

    • Alex Ivan spune:

      Buna dimineata! Sursa pozelor este trecuta la finalul materialului. Va rugam sa cititi cu atentie articolul si sa fiti mai atenti la detalii. Altfel, puteti merge oriunde doriti! (Alex Ivan, director ePitesti.ro)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3