EcoMoto 930×122

abateri trafic

O cunoscută vedetă de la noi a fost reținută! A fost prinsă drogată și băută la volan

Ana Morodan, cunoscut influencer și vedetă de televiziune, a fost reținută de Poliție, după ce ar fi comis mai multe abateri grave în trafic, potrivit G4media.ro.

Citiți și: Breaking: Este „nebunie” pe Autostrada A1, Pitești – București

În cursul zilei de marți, aceasta ar fi produs un accident, după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor. Agenții rutieri au vrut să o testeze atât cu aparatul Alcooltest, cât și cu aparatul DrugTest din dotare, însă femeia ar fi refuzat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice” și i s-a reținut permisul de conducere.

Citiți și: Acești șoferi vor putea conduce mașina fără permis!

Seara, vedeta ar fi fost oprită din nou în trafic de polițiști, deși avea permisul suspendat. Aceasta a fost testată pozitiv cu aparatul Alcooltest, dar și cu aparatul DrugTest, scrie G4media.ro.

Organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive.”, se arată într-un comunicat de presă al Brigăzii Rutiere.

Foto descriptiv: BZI

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3