Donaris 930 x 122

femeie

O femeie a născut în toaleta unui magazin alimentar

O femeie a născut chiar în toaleta unui magazin alimentar. S-a întâmplat în Neamț.

Citiți și: Poliția vine cu precizări despre femeia găsită moartă în camera unui hotel

Potrivit adevarul.ro, mama este o femeie în vârstă de 40 de ani. Aceasta a dat naștere unui băiețel cu greutatea de 3 kilograme.

Surprinzător este faptul că femeia nu știa că este însărcinată, sau cel puțin asta le-a declarat cadrelor de la Ambulanţă, venite să-i acorde primul-ajutor.

Citiți și: A fost prinsă! Venea încărcată cu „marfă”: Aur, țigări și parfumuri

Cred că Dumnezeu a avut grijă de acest nou-născut, pentru că el s-a născut în prezentaţie pelvină şi a căzut în toaletă cu picioarele înainte, altfel, probabil, s-ar fi înecat.” a declarat pentru Zch.ro, Radu Roibu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă, citată de adevarul.ro.

Femeia mai are patru copii acasă, acum fiind la cea de-a cincea naştere. Aceasta, împreună cu nou-născutul au fost transportați de la magazin, direct la spital.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: money.ro

Eurial 555 x222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3