NOR CURIER 930X122

deces

doliu

O jurnalistă a murit fulgerător, la doar 32 de ani!

Jurnalista Rodica Mitu (foto) s-a stins din viață la doar 32 de ani. Trista veste i-a înmărmurit de durere pe prietenii și colegii săi jurnaliști.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Rodica Mitu era redactor șef adjunct la DC News. Tânăra a trăit toată viața în scaun cu rotile, din cauza unei boli de care suferea.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Deși s-a născut cu o boală care nu-i permitea să meargă, Rodica alerga, cu mare bucurie, spre oricine avea o problemă, spun colegii de la DC News, care au transmis un mesaj emoționant pentru cea care le-a fost colegă și prietenă.

N-am scris știre mai grea ca aceasta. N-am făcut vreodată un lead mai prost ca acesta. Și încă sper să mă sune șefii să-mi spună că am dat cel mai mare fake news din cariera mea. 

Așa va spune oricine a cunoscut-o. Era doar lumină în jurul ei. Nu avea nicio poză în care să nu zâmbească. Niciuna. Rodica Mitu nu a mers niciodată. S-a născut cu o boală care nu-i permitea să meargă. Dar alerga, cu mare bucurie, spre oricine avea o problemă. Nu există problemă să i-o spui și să nu te ajute cu un sfat. Scaunul cu rotile nu a făcut-o niciodată dependentă. „Independent” n-are grad de comparație, dar în cazul Rodicăi este permis: Rodi a noastră de la DC News era cel mai independent om.

Rodi de la DC News era mâna mea dreaptă. Era capul limpede al site-ului. Nu exista să pună o virgulă prost. Iar când scria, o făcea cu tot sufletul. Și scria despre orice. Și o făcea bine. Nu era subiect să i-l dai și să-ți spună că nu știe să-l facă. (…)”, este doar o parte din mesajul scris de Anca Murgoci, redactor-șef DC News, despre Rodica.

Foto principal: descriptiv

Sursă foto Rodica Mitu: Facebook Rodica Mitu

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90