930×122 POSADA 5

deces

doliu

O jurnalistă a murit fulgerător, la doar 32 de ani!

Jurnalista Rodica Mitu (foto) s-a stins din viață la doar 32 de ani. Trista veste i-a înmărmurit de durere pe prietenii și colegii săi jurnaliști.

Citiți și: Doliu în presă. Un alt jurnalist s-a stins din viață

Rodica Mitu era redactor șef adjunct la DC News. Tânăra a trăit toată viața în scaun cu rotile, din cauza unei boli de care suferea.

Citiți și: Familia Regală a României, în doliu!

Deși s-a născut cu o boală care nu-i permitea să meargă, Rodica alerga, cu mare bucurie, spre oricine avea o problemă, spun colegii de la DC News, care au transmis un mesaj emoționant pentru cea care le-a fost colegă și prietenă.

N-am scris știre mai grea ca aceasta. N-am făcut vreodată un lead mai prost ca acesta. Și încă sper să mă sune șefii să-mi spună că am dat cel mai mare fake news din cariera mea. 

Așa va spune oricine a cunoscut-o. Era doar lumină în jurul ei. Nu avea nicio poză în care să nu zâmbească. Niciuna. Rodica Mitu nu a mers niciodată. S-a născut cu o boală care nu-i permitea să meargă. Dar alerga, cu mare bucurie, spre oricine avea o problemă. Nu există problemă să i-o spui și să nu te ajute cu un sfat. Scaunul cu rotile nu a făcut-o niciodată dependentă. „Independent” n-are grad de comparație, dar în cazul Rodicăi este permis: Rodi a noastră de la DC News era cel mai independent om.

Rodi de la DC News era mâna mea dreaptă. Era capul limpede al site-ului. Nu exista să pună o virgulă prost. Iar când scria, o făcea cu tot sufletul. Și scria despre orice. Și o făcea bine. Nu era subiect să i-l dai și să-ți spună că nu știe să-l facă. (…)”, este doar o parte din mesajul scris de Anca Murgoci, redactor-șef DC News, despre Rodica.

Foto principal: descriptiv

Sursă foto Rodica Mitu: Facebook Rodica Mitu

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Donaris 570×90