New Profesional Consult 930 x 122

anm

O NOUĂ ATENȚIONARE METEO

O nouă atenționare meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și căderi de grindină.

Citiți și: Vremea în următoarele săptămâni. ANM anunță fenomene surprinzătoare

Atenționarea va intra în vigoare în această seară, la ora 21, și va fi valabilă până sâmbătă, 16 iunie 2018, la ora 21, în toată țara.

”În noaptea de joi spre vineri (14/15 iunie) va continua să plouă în sudul Banatului și în Oltenia, unde se vor acumula cantități de apă de peste 20 l/mp.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

Vineri (15 iunie) și sâmbătă (16 iunie) vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, la început în regiunile vestice și sud-vestice, apoi și în restul teritoriului. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și izolat 40 l/mp.”, informează ANM.

De asemenea, în această seară, până la ora 21, extremitatea nordică a județului Argeș se află sub avertizare cod galben de averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3