primaria pitesti

O nouă întâlnire de afaceri la Primăria Pitești. Parcul Lunca Argeșului, în discuții

Astăzi, 13 aprilie 2021, a avut loc o nouă întâlnire între reprezentanții administrației locale și ai mediului de afaceri din Pitești.

Citiți și: Piteştiul s-ar putea înfrăţi cu un oraş din Tunisia

Din partea executivului Primăriei Pitești, au participat primarul Cristian Gentea, viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, alături de reprezentanții Direcției Tehnice, ai Direcției Servicii Publice și Achiziții și ai Serviciului Dezvoltare și Managementul Proiectelor.

S-au purtat discuții cu privire la obiectivele de investiții prezentate în cadrul vizitei Ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila: proiectele legate de soluții pentru decongestionarea traficului (pod nou peste râul Argeș, tren expres Mioveni – Pitești, parcări sub/supraterane în spații ce pot fi mai bine valorificate astfel pentru beneficiul comunității piteștene), obținerea sprijinului ministerului pentru noile creșe proiecte tip și pentru stadionul „Nicolae Dobrin”.

Citiți și: Primăria Pitești angajează pe perioadă nedeterminată

De asemenea, au fost prezentate aspectele discutate la întâlnirea dintre reprezentanții municipalității și investitorii din domeniul HoReCa, referitoare la amenajările dorite pentru Parcul Lunca Argeșului I, în cadrul unui proiect unitar de dezvoltare a zonei.

Reprezentanții AOA și CCIA Argeș prezenți la întâlnirea de lucru cu executivul Primăriei Pitești au făcut propuneri în vederea creșterii operativității unor servicii publice, au solicitat detalii referitoare la următoarele întâlniri pe tema elaborării noului PUG și au apreciat multiplele beneficii ale constituirii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public în zona metropolitană a municipiului Pitești.

Ca urmare a parteneriatului dintre municipalitatea Pitești și Uniunea Națională a Patronatului Român, la propunerea primarului Cristian Gentea, relațiile cu reprezentanții mediului de afaceri vor fi dezvoltate local, la un nivel superior, prin înființarea Comisiei de Dialog Economic, comisie ce va fi implicată, consultativ, în dezvoltarea economiei locale.

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Necula b spune:

    Ca de obicei, rechinii imobiliari deghizati in „oameni de afaceri” se intereseaza de noul PUG al orasului sa vada unde-si mai pot construi blocurile cu zeci de etaje fara parcari si spatii verzi.

  • Ion spune:

    La ultima dezbatere unul dintre domnii devoltatori era foarte iritat ca nu poate sa isi construiasca ghetoul de cladire peste cladirile de patrimoniu.


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441