930X122 MAIA

consilier de parenting

O nouă meserie apare în România

O nouă meserie va fi inclusă în clasificarea ocupațiilor din România. Este vorba despre meseria de specialist în lucrul cu părinții – consilier de parenting. Anunțul a fost făcut de Gabriela Firea, ministrul Familiei.

Citiți și: Te-ai întrebat vreodată ce presupune meseria de polițist? Răspunsul, AICI

M-am bucurat, de asemenea, să anunț că în sfârșit vom avea meseria de specialist în lucrul cu părinții (consilier de parenting) în clasificarea ocupațiilor din România”, a scris Firea pe Facebook, după ce a participat la lansarea aplicației mobile de educație parentală Bebbo.

Bebbo este o aplicație mobilă de educație parentală, creată pentru a veni în ajutorul părinților dar și a persoanelor care au în grijă copii cu vârste cuprinse între zero și șase ani.

Citiți și: A APĂRUT SCRISOAREA DISIDENȚILOR DIN PSD: DEMISIA IMEDIATĂ, LIVIU DRAGNEA!

Această aplicație este gratuită și oferă sfaturi privind sănătatea, dezvoltarea, nutriția, protecția copilului și alte îndrumări necesare dezvoltării armonioase a celor mici. Informațiile din aplicație provin de la specialiști, mai ales ca fake-news-urile sunt atât de răspândite.”, mai transmite Gabriela Firea.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: playtech.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3