930 x122 grota rece

O petrecere de Revelion de „neuitat”! S-a îmbătat și a făcut prăpăd cu mașina pe stradă!

O petrecere de Revelion de „neuitat”! S-a îmbătat și a făcut prăpăd cu mașina pe stradă!

Conducând sub influența alcoolului, a provocat un accident

În noaptea de 31 decembrie 2022 spre 01 ianuarie 2023, în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier în care a fost implicat un singur autoturism, în urma căruia a fost rănită o persoană.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Bogați, care conducea un autoturism pe DJ 702C de pe raza localității de domiciliu, din direcția Leordeni spre Bogați, în curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un gard din beton și un cap de pod.

În urma evenimentului rutier cel în cauză a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală.

De asemenea, cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat că cel în cauză se afla sub influența alcoolului, valoarea alcoolemiei fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 și 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Foto: Arhivă ePitești/descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90