NOR CURIER 930X122

angajare

O Primărie din Argeș face angajări! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru un job la stat

Se dă startul angajărilor la Primărie, în Câmpulung! Direcția de Asistență Socială organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, cu durata normală a timpului de muncă de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână, a funcției publice de execuție vacante de inspector, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Compartimentului Prestații sociale, protecția și promovarea drepturilor copilului.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Condiţii specifice pentru concursul de angajare la primărie

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe sociale – domeniul de licență – asistență socială sau într-una din ramurile de știință: științe administrative, științe economice, științe juridice;

–  vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești
Primărie Câmpulung

Primărie Câmpulung

Datele de organizare a concursului:

– o perioada de depunere a dosarelor: 03 – 22.05.2023;

– o perioada de selecție a dosarelor de concurs: în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor;

– o proba scrisă: 07.06.2023, ora 10:00;

– o proba interviu – în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Detalii suplimentare se pot obține accesând site-ul Primăriei Municipiului Câmpulung. Acestea pot fi analizate la secțiunea ”Concursuri”.

Mai pot fi obținute detalii la sediul Direcției de Asistență Socială Câmpulung, Compartimentul Juridic, Resurse Umane, de la inspector Vlădău Roxana Ionela sau la nr. de telefon: 0248.531.890 și e-mail: sociala.asistenta@yahoo.com.

Sursă foto: reprezentativă / Facebook Primărie Câmpulung

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3