NOR CURIER 930X122

carmen iordache cernea

O PROFESOARĂ DIN PITEŞTI I-A FĂCUT SĂ PLÂNGĂ PE JURAŢII DE LA ROMÂNII AU TALENT! VEZI VIDEO EXCEPŢIONAL!

De puţin timp, pe micile ecrane a revenit în forţă sezonul 5 al show-ului ,,Românii au talent’’, de această dată într-o nouă formulă în ceea ce priveşte juriul: Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Şi dacă în general aceştia nu sunt chiar uşor de mulţumit, standardele lor fiind unele ridicate, iată că o profesoară de muzică de la Liceul de Artă ,,Dinu Lipatti’’ din Piteşti i-a lăsat cu gura căscată. Surpriza a venit atunci când deşi îmbrăcată în costum popular ea a interpretat o melodie clasică.

Carmen Iordache Cernea, acesta este numele său, a obţinut 4 de ,,DA’’ şi întreaga apreciere a tuturor membrilor juriului, care au început să plângă de emoţie. Bebe Cotimanis a urcat pe scenă pentru a-i săruta mâna şi pentru a o felicita. Noi, la rândul nostru, o felicităm, mândrindu-ne că există astfel de oameni care ne reprezintă cu cinste judeţul și orașul, şi aşteptăm cu interes să îi vedem următoarea prestaţie. (Foto: Ştirile Pro TV)

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

https://www.youtube.com/watch?v=8Hec5VLZ4rA&t=10

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3