NOR CURIER 930X122

club colectiv

O TÂNĂRĂ DIN ARGEȘ, DECEDATĂ ÎN IADUL DIN CLUBUL COLECTIV

Informațiile furnizate inițial de către Florin Tecău, președintele Consiliului Județean, cum că printre victimele incendiului din clubul Colectiv din București s-ar număra și opt decedați din Argeș nu se confirmă.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

La această oră se știe cu siguranță că în clubul Colectiv au fost cel puțin 17 argeșeni care au suferit arsuri. Pentru o tânără din Poienarii de Muscel, Elena Diana Enache, născută în anul 1991, a fost confirmat decesul. În stare gravă s-ar afla și Marius Frătoaica, de 40 de ani, din Câmpulung Muscel. Dintre cei 17 argeșeni, 7 sunt din Pitești și restul din diverse localități ale județului, în special Curtea de Argeș și Câmpulung. Unul dintre argeșenii răniți este Andrei Timofte, nepot al cântărețului Marcel Pavel.

Informațiile ne-au fost furnizate de către persoane apropiate președintelui Consiliului Județean, Florin Tecău, cel care ține permanent legătura cu autoritățile din București.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Specialiștii de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” au identificat 23 dintre cele 27 de persoane decedate până la această oră în incendiul din clubul Colectiv. Numele acestora sunt următoarele: Alexandru Ruşitaru, Ștefan Hamed, Cătălina Ioniţă, Alexandru Simion, Anda Ioana Epure, Maria Vulcu, Valentina Florea, Carmen Irina Oprița, Gabriel Matei, Radu Palada, Nelu Tilie, Vlad Ţelea, Elena Diana Enache, Nicoleta Baldovin, Ioan Tripa, Paul Alexandru Georgescu, Adrian Rugină, Constantin Ignat, Laurenţiu Varlam, Mihai Alexandru, Maria Ion, Valentin Fieraru şi Mihaela Vieru.

Alte 146 de persoane sunt internate în spital, dintre care unele în stare foarte gravă. (Foto: fanatik.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3