New Profesional Consult 930 x 122

Bodo

O vedetă din România s-a mutat la țară, în apropiere de Pitești. Îi este alături și soția

Bodo de la Proconsul s-a mutat la țară alături de soție. Cu ce se ocupă în prezent artistul.

Citiți și: Bodo și Mădălin Voicu Jr. aduc muzica la Filarmonica Pitești într-un proiect inovator

Cântărețul Bogdan Marin, cunoscut sub numele de Bodo, a ales să fugă de aglomerația de la București și s-a refugiat la țară, acolo unde are și un mic atelier de joacă pentru copii.Hotărârea de a se retrage la ţară a venit pentru Bogdan Marin (Bodo), solistul trupei Proconsul, şi pentru soţia sa în timpul pandemiei.Atunci au avut mai mult timp de a reflecta asupra vieților lor.

Bodo şi soţia lui Loredana, dețin o casă mică de vacanţă la Dobreşti, o comună din Argeş, situată la 40 kilometri de Piteşti. De acolo este tatăl Loredanei, iar după 30 de ani, Loredana Marin s-a reîntâlnit cu o prietenă din copilărie cu care a înnodat firul prieteniei. Şi soţii lor au devenit prieteni, astfel că într-o zi Loredana şi Bodo au fost invitaţi la Dobreşti. Zona le-a plăcut foarte mult şi aşa s-a născut dorinţa de a cumpăra o casă acolo.

Citiți și: „Proconsul simfonic”, în premieră la Filarmonica Pitești

Toată știrea, AICI – Bodo de la Proconsul s-a mutat la țară alături de soție. Cu ce se ocupă în prezent artistul

Sursa: ciao.ro

Foto principal: descriptiv

O vedetă din România s-a mutat la țară, în apropiere de Pitești. Îi este alături și soția

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90