Donaris 930 x 122

anaf

Oameni revoltați pe protestatari: „Cum, fraților? Ai suta de milioane și nu-ți convine?”

Update: Oameni revoltați pe protestatari: „Cum, fraților? Ai suta de milioane și nu-ți convine?”

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Argeșeni care au mers astăzi să-și rezolve anumite problema astăzi la Finanțe au fost foarte dezamăgiți.

„Înțelegeți-ne și pe noi!”, le-a spus un angajat de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş celor care așteptau în fața instituției.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Doar că mulți nu susțin acțiunile protestatarilor. „Cum, fraților? Ai suta de milioane și nu-ți convine?” (n.r. 10.000 lei brut ) întreabă, retoric, un cetățean.

 

Oameni revoltați pe protestatari: „Cum, fraților? Ai suta de milioane și nu-ți convine?”

Printre altele, angajații din subordinea Ministerului Finanțelor, inclusiv cei din Pitești, sunt mulțumiți că, după pragul salarial de 10.000 de lei brut ar urma să nu mai fie acordate vouchere.

„S-au supărat că nu le dă vouchere, auzi…!” – a mai comentat acelați cetățean:

 

Știrea inițială: Pitești. Protest de ultimă oră la Finanțe!

Angajați de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş protestează la această oră.

Oamenii au ieșit pe holul instituției și și-au întrerupt activitatea.

Nu sunt de acord cu ordonanţa Guvernului, redactată chiar de Ministerul Finanţelor, care aduce austeritate în instituţiile de stat.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

5 comentarii

  • Mihai spune:

    Săracii bugetari, sa iasă la colectat bani nu la birou șef. La noi frizeriile,coafoar,service auto,spălătorii,vulcanizare,nu plătesc nimic la stat plus sute de șomeri care vând haine,Dero ,telefoane etc pe la instituții nu plătesc nimic la stat. Închirieri la negru salarii la negru la Privat. Vânzători de mașini multe multe altele. Nu cred ca exista undeva in lume atâția șomeri care trăiesc in lux

  • Prometeu spune:

    Au dreptate oamenii. Cetățenii.

  • Viorel spune:

    De ce să dau bani la stat ? Statul nu-mi dă nimic înapoi, școală nu, sănătate nu , trenuri nu , iar poliția e numai pentru țigani.

  • Irina Buidan spune:

    Nu mai au noțiunea banului !!! Rușine nici atât !!! Să meargă să vadă cum muncesc,cei care susțin această țară , prin efortul lor ! Nu le mai ajung sumele care le primesc ??? Să -și dea demisia !

  • Emil spune:

    Coruptie și evaziune fiscală ca in România nu exista in Europa. Asta pt ca toate legile pot fi ocolite și lăsate pt jmecherii care fac măgarii și susțin politicienii. Nu exista afacere la nivel înalt in România sa nu aibă un Politician sau un Partid in spate. Chiar dacă faci o afacere corecta vin ei la poarta și iti propun sa colaborezi cu ei dacă refuzi ești terminat. Trăim intr-o jungla in Pitesti unde toate posturile de stat sunt politic de la femeie de servici șofer etc. Vai de țara asta

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90