930×122 CAPRA 5

profesional new consult

Ofertă de nerefuzat! Curs acreditat de Recepționer Medical, cu plata în rate!

Ofertă de nerefuzat! Curs acreditat de Recepționer Medical, cu plata în rate!

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Profesional New Consult, alegerea numărul unu în cursurile de formare profesională anunță deschiderea cursului de RECEPȚIONER MEDICAL.

Cursul este acreditat, iar diplomele sunt recunoscute atât la nivel național, cât și în statele din Uniunea Europeană.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Și asta nu e tot!

Pentru a veni în sprijinul cursanților, Profesional New Consult vine cu o ofertă de nerefuzat!

Doritorii au posibilitatea de a plăti în rate și de a fi îndrumați de traineri cu experiență, în condiții excelente de studiu!

Deschiderea cursului va avea loc în curând, fiind disponibil și online.

,,Dacă vrei să lucrezi în domeniul medical, dar nu ai studii de specialitate, poți opta pentru un curs de recepționer medical.

Vei învăța să folosești aplicații și software dedicate programării pacienților, să cunoști și să aplici legislația privind serviciile medicale și prelucrarea datelor cu caracter personal, să coordonezi fluxul de informații cu pacienții și aparținătorii acestora, să asiste personalul medical în probleme de comunicare internă și externă, să procesezi și să organizezi documentele de evidență a pacienților, să-ți adaptezi limbajul și comportamentul la tipurile de pacienți și la situațiile particulare care pot apărea.

La finalizarea cursului, vei obține o diplomă de absolvire recunoscută la nivel național și în Uniunea Europeană, care îți va deschide noi oportunități de angajare în cabinetele medicale.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã al Profesional New Consult, la telefoanele 0784.045.025, 0758.490.490 sau 0784.333.777.

email: office@profesionalnewconsult.ro

web: www.profesionalnewconsult.ro„, transmite echipa Profesional New Consult.

Ofertă de nerefuzat! Curs acreditat de Recepționer Medical, cu plata în rate!

Pentru înscrierea la curs vă puteţi adresa centrului de studii și formare profesională Profesional New Consult, situat ȋn Piteşti, aflat la următoarea locaţie:

Bld. I.C. Brătianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada umătoare sunt:

CURS COAFOR

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII – UNGHII CU GEL

CURS MACHIAJ

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3