pizzeria sapori  930 122

mâncarea de acasă

Oferte speciale pentru pomeni și parastase! Calitate superioară și prețuri de nerefuzat

Oferte speciale pentru pomeni și parastase! Calitate superioară și prețuri de nerefuzat

Citiți și: Piteștenii iau cu asalt piețele. Ce caută

„Mâncarea de Acasă” este un restaurant apreciat pentru preparatele sale savuroase, proaspete și gătite în cele mai bune condiții.

Recunoscut deja pentru bucatele delicioase oferite zilnic la Meniul Zilei, restaurantul vine acum în sprijinul clienților cu noi oferte variate, la cele mai bune prețuri, destinate evenimentelor familiale de tip pomeni sau parastase.

Citiți și: Aici găsești mereu mâncare gustoasă și sănătoasă: ca la mama acasă! 

Oferte adaptate pentru fiecare moment

Personalul restaurantului se adaptează fiecărui moment și oferă meniuri diverse, în funcție de dorințele și nevoile clienților.

Astfel, „Mâncarea de Acasă” pune la dispoziție meniuri de post, cât și meniuri de dulce, în funcție de perioada anului și de preferințele clienților.

Cele mai ieftine pachete pentru pomeni și parastase

Restaurantul propune următoarele oferte accesibile pentru pomeni și parastase, menite să satisfacă toate gusturile și cerințele:

 – Meniuri de bază:

Include feluri tradiționale gătite cu grijă și respect pentru tradițiile culinare românești.

 – Meniuri personalizate:

Pachetele pot fi ajustate conform preferințelor clienților, incluzând o varietate de feluri de mâncare pentru a se potrivi nevoilor specifice.

Oferte speciale pentru pomeni și parastase! Calitate superioară și prețuri de nerefuzat

Pomenile pot avea loc la sediul restaurantului, însă reprezentanții restaurantului oferă și posibilitatea de a livra pachetele la domiciliu sau la o altă adresă indicată de client.

Astfel, clienții beneficiază de flexibilitate și confort, fără grija organizării mesei.

Restaurantul „Mâncarea de Acasă” este situat convenabil, pe Șoseaua București – Pitești, la km.110, în clădirea IATSA din Ștefănești.

Pentru mai multe detalii, dar și rezervări, aveți la dispoziție numerele de telefon:

  • 0746 250 664
  • 0742 154 484

De asemenea, cei interesați pot accesa și pagina de Facebook a restaurantului „Mâncarea de Acasă” pentru a fi la curent cu toate ofertele și noutățile.

Cu „Mâncarea de Acasă”, fiecare masă devine o experiență de neuitat, plină de savoare și căldură, exact ca la mama acasă.

Foto principal: Descriptiv/serviciifuneraresibiu.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90