930 x122 grota rece

achiziţie

Oficial. Ce se întâmplă cu noul stadion al FC Argeș!

Oficial. Ce se întâmplă cu noul stadion al FC Argeș!

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

În ultima perioadă au apărut în spațiul online diverse zvonuri cu privire la renunțarea Guvernului la diverse investiții, cu scopul de a reduce deficitul bugetar.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

În urma acestor zvonuri, ProSport a realizat un amplu interviu cu directorul Companiei Naționale de Investiții, Adrian Cefalan, pentru a obține o informații direct de la sursă, cu scopul de a lămuri situația.

Directorul CNI afirmă faptul că nu există nicio hotărâre referitoare la înghețarea unor investiții pentru refacerea bugetului național, iar cele aprobate vor merge mai departe.

Într-adevăr au fost făcute, la câteva dintre ele, contestații.

În această situație se află și Piteștiul, unde tocmai s-a încheiat licitația pentru demolare, dar așa este procedura.

Existența unor contestații nu va duce la renunțarea unor investiții, lămurește directorul CNI.

Oficial. Ce se întâmplă cu noul stadion al FC Argeș!

,,Oricum demolarea nu este eligibilă a fi efectuată prin CNI, la Constanța, la Pitești, Hunedoara și la Dinamo, în cazul în care o să parcurgem etapele de aprobare a indicatorilor tehnico-economici, demolarea trebuie făcută de beneficiarul final care trebuie să-și facă o procedură de achiziție și să-și urmeze pașii.

Dacă am ajuns la Constanța, până să parcurgem și celelalte ținte, vreau să facem, vă rog, o hartă imaginară pentru investiția în stadioanele de fotbal și momentul la care se află proiectele.

Știm Piteștiul, la fel, se pregătește de demolare…

Da. Și acolo este o contestație la Primărie.

Acolo avem vreo patru sau cinci oferte depuse, zilele trecute s-a încheiat perioada de licitație, la Hunedoara, repet, avem această contestație pe fișa de date, după ce se soluționează o să dăm, din nou, drumul la licitație. Acestea ar fi mai avansate, Constanța, Hunedoara și Pitești.

Avem studiile de fezabilitate care sunt aproape finalizate pe Timișoara și pe Dinamo, sunt asemănătoare situațiile, s-au luat ultimele avize, la Dinamo sperăm, săptămâna viitoare, să luăm avizul de la Inspectoratul de Situații de Urgență și de la Autoritatea Aeronautică pentru acel heliport, iar din momentul acela putem să dăm drumul la circuitul de avizare., transmite Adrian Cefalan în interviul oferit pentru Prosport.

Interviul poate fi citit integral AICI.

Așadar, Piteștiul va avea stadion.

Este doar o chestiune de timp până când contestația se va soluționa de către organele abilitate – Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor – după care lucrurile vor merge mai departe.

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Vasile spune:

    Oficial ! ce se intampla cu echipa de vedete fc arges !? Primarul „semafor ” ce zice ? Liga a lll-a ?

  • Sorin spune:

    semafoarele au fost inventate pt taranii care nu acorda prioritate si se ingramadesc sa sustina pe fc arges cred ca nu e nicio graba la promovare.

  • Oktavian spune:

    aia cu semafoarele sunt deja obsedați că nu merg ei repede ..au obsesia se roșu galben verde. . vor verde sa zboare .. oare ar putea

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3