930 x122 grota rece

accident

Oficial! Ce spune Poliția despre accidentul mortal din Argeș

Oficial! Ce spune Poliția despre accidentul mortal din Argeș

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Poliția Argeș vine cu precizări în legătură cu accidentul grav în care un motociclist turc și-a pierdut viața.

Informații pe marginea subiectului și imagini AICI – A venit în România să moară. Turc decedat în accident cu motocicleta

Citiți și: Ziua accidentelor cu victime! Un alt autoturism s-a răsturnat, lângă Zoo Pitești

Iată ce au constatat polițiștii rutieri argeșeni:

„S-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, cetățean turc, care conducea o motocicletă, pe DN 7, din direcția Rm. Vâlcea către Pitești, în localitatea Drăganu, într-o curbă la dreapta, deosebit de periculoasă, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de o femeie de 38 de ani, din Sibiu.

Ulterior, motocicleta a fost proiectată, inițial, într-o autoutilitară, condusă, din sens opus de un bărbat de 42 de ani, din jud. Vrancea.

Apoi a fost proiectată într-o altă autoutilitară, condusă, tot din sens opus, de un bărbat de 33 de ani, din județul Ilfov.

Din păcate, în urma impactului, motociclistul a decedat.

Conducătorii autovehiculelor implicate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90