930×122 CAPRA 5

Pitesti

Oficial! Ce spune Poliția despre tragedia din Trivale

Update 2: Oficial! Ce spune Poliția despre tragedia din Trivale

Citiți și: Pitești. „Bombardieri” în acțiune! S-au crezut VIP-uri într-un bar din Centru și au „uitat” să plătească!

„În seara zilei de 03 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui bloc de locuințe. Din păcate, echipajul medical a constatat decesul persoanei în cauză, femeie de 67 de ani.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

Citiți și: Vestea zilei despre A1 București – Pitești!

Pentru stabilirea cauzelor decesului, în cauză va fi efectuată autopsia medico-legală, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, precizează IPJ Argeș.

Update 1: Doctorul Marius Pascu, de la UPU Pitești, face precizări:

 

Știrea inițială: În urma impactului, aceasta ar fi murit. Conform informațiilor noastre, victima ar fi o persoană în vârstă.

Evenimentul nefericit ar fi avut loc în zona Complexului II din Trivale, spun sursele noastre.

 

Deocamdată nu se cunosc informații suplimentare despre cum a avut loc tragedia. Femeia a căzut, din câte se pare de la etajul 3, pe un autoturism și, ulterior, pe spațiul verde de lângă bloc.

 

Știre în curs de actualizare

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache