New Profesional Consult 930 x 122

fc arges

Oficial. FC ARGEȘ, un nou antrenor!

Oficial. FC ARGEȘ, un nou antrenor!

Citiți și: Uluitor! Iată cine poate anula meciul FC Argeș – Dinamo!

Bogdan Argeș Vintilă este noul antrenor al echipei FC Argeș, transmit reprezentanții clubului pe pagina oficială de Facebook.

Citiți și: Pitești. Ireal! Primarul Gentea a fost amenințat la telefon

Iată mesajul transmis cu puțin timp în urmă:

”Destinul i-a prezis încă din primele zile ale vieții o legătura strânsă cu echipa din Trivale. A îmbrăcat tricoul alb-violet timp de 9 sezoane. A spus mereu că FC Argeș este singura sa iubire.

Bine ai revenit acasă, Super Vintilă!”

Pentru aducere aminte, Bogdan Argeș Vintilă (născut 27 februarie 1972, București, România) este un fost portar român, fost antrenor al echipei FCSB II.

În 2002 a jucat de 5 ori în naționala României.

În noiembrie 2014 a devenit selecționer al reprezentativei U17 a României. După un an cu această echipă, a început să antreneze nou-promovata în prima ligă FC Voluntari, după care a antrenat echipa de juniori FC Player.

Vintilă a jucat la FC Argeș între anii 1993-1995 și 1996-2000. A mai jucat la Rapid București, Național București și în Turcia la Bursaspor.

Donaris 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Andrei spune:

    Alta sluga!!! Liga 2 va mănâncă,așa se întâmpla când conduc unii care nu știu pe ce lume sunt și au impresia ca se pricep la toate,Mai nou cred ca nu mai sunt nici bani, Prepelita nu a fost bun ca visa Primarul locul 1-3 mai bine la retrogradare. In centrul de copii nu se investește nimic totul e plătit de fraierii de părinți. Niște antrenori lingăi fără personalitate conduși de părinți și de șpăgi. Ne meritam soarta

  • gogu spune:

    Așa echipa , așa antrenor, așa primar patron. Drum bun in Liga a 2 a

  • GHEORGHE BALTAT spune:

    Sa nu fim rautaciosi, Vintila a fost sportiv profesionist,el are caracter,vrea performanta,….,problema este daca are „cu cine”!!!

New Profesional Consult 570×90