New Profesional Consult 930 x 122

lidl autogara sud pitesti

Oficial! Piteștiul devine orașul LIDL! Mai rar atâtea magazine întru-un oraș!

Joi, 20 octombrie, are loc ședința lunară a Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Pitești.

Citiți și: Pitești: Decizie surpriză! Cartierul unde „apare” un nou LIDL

Printre cele 16 puncte aflate pe ordinea de zi se află și o propunere privind căile de acces pentru cel de-al șaselea LIDL din municipiul Pitești, cel amplasat pe un teren de lângă Autogara Sud.

Reamintim faptul că, ePitești a anunțat în exclusivitate construirea acestui nou magazin LIDL în luna iulie a anului trecut (Subiectul pe larg, AICI: Se construiește cel de-al șaselea LIDL în Pitești).

În ședința din data de 22.12.2021, la punctul 12 de pe ordinea de zi, comisia de circulație a avizat racordarea la rețeaua de căi de comunicație a proiectului ”construire centru comercial (LIDL), gospodărie de apă, împrejmuire amenajare parcare, amenajare acces, amplasare mijloace publicitare și organizare de șantier”, în strada Târgul din Vale, în incinta Autogării Astra.

Potrivit planului studiat atunci, erau propuse două accese unul către strada Târgul din Vale și celălalt către strada Tudor Vladimirescu, comisia avizându-le cu următoarele amendamente:

-pe strada Târgul din Vale, în dreptul accesului, va fi trasată linie dublă continuă;

-aprovizionarea cu camioane se face prin accesul dinspre str. Tudor Vladimirescu.

Prin adresa 53684/05.10.2022 a Direcției Arhitect Șef – Compartimentul Dezvoltare Urbană, se solicită reanalizarea avizului anterior, întrucât la accesul dinspre str. Tudor Vladimirescu, în urma actualizării planului topografic s-a constatat o diferență de nivel de aproximativ 1.5 m între carosabil și incintă, lucru care face imposibilă sistematizarea corespunzătoare a intrării.

În acest context, se propune renunțarea la accesul dinspre strada Tudor Vladimirescu și relocarea acestuia pe strada dinspre latura de S-E a proprietății. 

Foto descriptiv

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Neagoe Mariana spune:

    Ziceti/le sa vina si in comune ex.Slobozia Arges

  • Citizen spune:

    Minunat!
    După ce că acest cartier are căi de acces rutier limitat acum zona Târgu din Vale va fi blocată permanent de afluxul de mașini.
    Nu era de ajuns ca era o zona aglomerata dat fiind nr mare de firme din zona si Autogara. Acum se blochează total ambele ieșiri
    Si cea spre Universitate
    Si cea spre B-dul Republicii

  • Nitu Gheorghe spune:

    Faceți Grădiniță cu program prelungit de stat, doriți să crească natalitatea și copii unde să îi lase la Market sunt 10 copii pe un loc dar nu va pasa. Rușine la cei din Primărie lăsați interesele și Faceți lucruri și pentru oameni ori noi suntem buni doar la Vot?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90