930 x122 grota rece

accident

Oficial! Pompierul a fost omorât!

Update, 19 mai, ora 14.12: Medicii legiști au stabilit cauza morții pompierului argeșean. Bărbatul de 47 de ani a fost călcat de autospeciala de stins incendii. (Sursă: anchetaonline.ro)

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

Update, 18 mai, ora 15.05: El este pompierul decedat în misiune pe A1, Pitești – București, la km 113. Acesta avea 47 de ani și era din Pitești.

Citiți și: Tânăr motociclist rănit grav și dus la spital!

Update, ora 14.40. ISU Argeș transmite OFICIAL cu privire la acest eveniment grav:

„Cu puțin timp în urmă pompierii de la Detașamentul Bradu au fost alertați cu privire la izbucnirea unui incendiu de vegetație pe A1, la km 113.

La un moment dat, în timpul intervenției, a fost observat unul dintre colegi care era căzut la pământ.

În scurt timp ceilalți membri ai echipajului au început manevrele de resuscitare, iar două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă au început deplasarea spre eveniment.

Echipajele medicale au preluat pacientul cu manevre de resuscitare în curs și l-au transportat la spital unde a fost constat decesul.

Pompierul avea 47 de ani și era angajat al ISU Argeș din anul 2006.

Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragicul incident.

Întregul colectiv al ISU Argeș își exprimă regretul profund pentru tragicul eveniment și este alături de familia îndoliată!”

Update, ora 13.42: Pompierul s-a stins din viață în urmă cu puțin timp, la spital.

Știrea inițială, ora 13.32

Șocant! Pompier în stare gravă! Ar fi fost lovit de o autospecială de intervenție

O întâmplare șocantă a avut loc în urmă cu puțin timp, pe autostrada A1 București-Pitești, la km 113.

În timp ce se afla la o intervenție, mai exact la un incendiu de vegetație, un pompier din cadrul ISU Argeș, de la Detașamentul Bradu, a fost grav accidentat.

Pompierul ar fi fost lovit de autospeciala de intervenție atunci când colegul aflat la volan încerca să dea cu spatele. Colegii lui l-au văzut doar căzut la pământ, în spatele mașinii.

Starea pompierului rănit ar fi gravă. Acesta s-ar afla în stop cardio-respirator.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Un cetatean spune:

    De ce i-ati blurat chipul? Omul nu a facut nimic gresit, e o victima, nu e precum puscariasii pe care toata presa ii menajeaza. Cand ati aruncat cu titlul „doliu urias”, n-ati blurat chipul lui Valeca. Conteaza cumva functia? Daca sunteti tentati sa spuneti ca da, va spun ca pompierul ala a facut mai multe pentru oamenii obisnuiti din tara asta decat un ministru, oricare ar fi ministrul la care va ganditi, in orice perioada postdecembrista…

  • Bogdan spune:

    Nici nu stiu la ce au incercat sa musamalizeze. Am trecut pe acolo imediat dupa incident, si se faceau masuratori. Ce era de masurat la un stop cardio respirator ? Pe de alta parte, acuma probabil vor urma probleme pentru colegul de la volan, care va trage mult…. Un accident nefericit, ce sa mai.

  • ion elisabeta spune:

    daca angajati toti prostii in armata ce va mira daca se face o verificare la sange in toate unitatile mai mult de 60%nu au ce cauta in armata militie pmpieri isu dar in romania merge si asa de aia apar tragedii.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3