930×122 CAPRA 5

Furt in autobuz

    „OPERATĂ” DE PATRU PIRANDE: A URCAT ÎN AUTOBUZ CU TELEFONUL MOBIL ŞI A COBORÂT FĂRĂ EL

    În ziua de 30 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie de 27 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa cu un mijloc de transport în comun pe raza municipiului Pitești, persoane necunoscute i-ar fi sustras un telefon mobil.

    Citiți și: PIRANDE LA FURAT, PRINSE DE UN JANDARM ÎN AUTOBUZUL 2

    Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești s-au mobilizat exemplar, iar în scurt timp au fost identificate patru femei, cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani, care au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări.

    Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

    După administrarea probatoriului, două tinere de 20 de ani, din Băiculești, respectiv 24 de ani, din Merișani, au fost reţinute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat, iar în cursul zilei de 31 octombrie a.c., au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

    (Foto: descriptiv)

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Un comentariu

    • Rica spune:

      Rușine politiei ca țigăncile din Merisani încă operează pe autobuze ca acum 20 de ani.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90