EcoMoto 930×122

mizerie

ORIBIL! GUNOAIE, PEȘTI MORȚI ȘI ÎMBRÂNCELI ÎN ȘTRAND (GALERIE FOTO)

Peşti morţi și hârtii aruncate în lac și coşuri de gunoi pline, aşa a arătat parcul Ştrand de Rusalii, parc recent modernizat cu bani europeni.

Citiți și: Arși la buzunare: Amenzile sunt cuprinse între 1000 – 2000 de lei!

Nici la capitolul organizare parcul nu stă prea bine, cel puțin nu în minivacanța de Rusalii, atunci când am făcut fotografiile pe care vi le prezentăm. La punctul de închiriere a bărcilor piteștenii veniți în număr mare la plimbare s-au îmbrâncit! Asta pentru că, dincolo de educația precară a celor implicați, nu existau bonuri de ordine, iar atunci când o barcă se întorcea la mal începea „lupta” pentru ea.

Detalii despre ce a însemnat modernizarea bătrânului Ștrand puteți reciti accesând link-ul următor: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-parcul-strand-redeschis-azi-super-galerie-foto/.

Citiți și: Amendat cu 10 000 de lei pentru că a aruncat gunoiul aiurea!

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • deny spune:

    Nu e de vina nimeni, e de vina populatia si oamenii needucati care exista din belsug in Pitesti. Oras plin de prostime !

  • Cetatean spune:

    Ca sa ajung de la bazinul descoperit de la Podul Viilor pana in str.Maior Sontu a trebuit sa ocolesc benzinaria Petrom de la pod si sa urc pe Calea bUcuresti (dupa pod nu poti face stanga pe str. Ghe. Sincai decat daca esti sadic cu masina)si apoi pe Bratianu! Cine a „gandit” asa zisa reabilitare in zona respectiva a gandit-o cu ce sta pe scaun… Daca nu sunt pusi sa plateasca tot combustibilul consumat in plus… Si ionica vrea sa desfiinteze parcarea de la bowling… De fapt tot circul cu lucrarile din oras l-a facut sleahta psd-ista din primarie ca sa-si serveasca onor clientii si sa-si ia parandaraturile de rigoare! Am gasit dimineata un titlu „Toată conducerea unei primării de municipiu, în frunte cu primarul, trimisă în judecată”,speram sa fie vorba de Pitesti… Era Slobozia din pacate… La noi ar trebui luati la fel si intreg consiliul local pe deasupra,jupuiti de vii si tavaliti in sare la ocna!!! Pe viata,plus confiscare extinsa a averilor…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90