930×122 CAPRA 5

brazi de crăciun

    PĂDURARII DIN ARGEŞ VÂND BRAZI IEFTINI DE CRĂCIUN

    Ocolul Silvic Vidraru a pregătit brazii de Crăciun și îi așteaptă pe cei dornici să-și achiziționeze un brad natural pe care să-l împodobească de sărbători.

    Citiți și: Pitești. Campanie de colectare a brazilor de Crăciun

    „Ocolul Silvic Vidraru oferă spre vânzare pomi de Crăciun, din pepiniera proprie, specia brad (abies alba) de diferite dimensiuni. Prețurile sunt cuprinse între 30 și 40 lei pe bucată. Pentru brazi cu înălțimea de peste 3 metri, preturile variază în funcție de dimensiune și se onorează pe bază de comandă. Brazii Nordmanniana la ghiveci au prețuri cuprinse între 100 și 120 lei și pot fi achizitionati de la sediul Ocolului Silvic Vidraru din Mun.Curtea de Arges, strada Daniel Sterescu nr.3 de luni pana vineri orele 8.00 -16.00”, anunţă pădurarii pe pagina oficială de Facebook.

    (Sursa foto: Facebook – Regia Nationala a Padurilor – Romsilva)

    Citiți și: VIDEO | AFACERILE CU BRAZI DE CRĂCIUN, LA CONTROL

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3