930×122 CAPRA 5

Pitesti

A FOST POTOP: STRĂZI INUNDATE, PANĂ DE CURENT, SEMAFOARE AVARIATE

La orice ploaie mai serioasă, aşa cum a fost cazul şi în această dimineaţă, sistemele de utilităţi publice din Piteşti îşi arată limitele.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Unele străzi, chiar din centrul orașului (de exemplu, Calea București, către Podul Viilor), au fost inundate, iar pe alocuri au cedat şi semafoarele. Este şi cazul semafoarelor dintr-o intersecţie importantă, intersecție care a devenit astfel un coşmar pentru şoferi. Vorbim despre intersecţia străzii Exerciţiu cu bulevardul Eroilor. Din cauza furtunii, o pană de curent a afectat mare parte din cartierul Banat, inclusiv sediul Poliţiei Locale şi al Inspectoratului Şcolar Argeș, și a dat peste cap și semaforizarea.

Situaţia a revenit la normal abia după câteva ore.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Despre furtuna din această dimineață din Pitești puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/acum-vijelie-pitesti-argesul-sub-cod-galben/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90