930 x122 grota rece

paradă 1 decembrie

Paradă impresionantă de 1 decembrie, la Pitești

Instituția Prefectului anunță că, cu ocazia Zilei Naționale a României, 60 de militari, 16 ofițeri și subofițeri ai Jandarmeriei Argeș, 16 ofițeri și subofițeri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, 15 salvatori montani și reprezentanți ai Poliției Locale Pitești vor participa la ceremonia militară.

Citiți și: Pitești. A început parada de ziua Națională a României! LIVE

Aceștia vor defila pe jos, dar și cu autospecialele din dotare. În total vor fi 20 de autovehicule.

La ora 09:00, la Cimitirul Eroilor din Pitești va avea loc ceremonia de depunere a coroanelor, iar de la ora 10:00, în Piața Vasile Milea se va desfășura ceremonia militară.

Măsurile sanitare de protecție sunt în continuare obligatorii atât pentru spectatori, cât și pentru oficialitățile prezente la paradă.

„Indiferent că vorbim despre oficialități sau despre public, toți trebuie și sper să înțelegem să respectăm măsurile de siguranță. Suntem în continuare în pandemie. Purtarea măștii de protecție este obligatorie. La fel și păstrarea distanței”, transmite prefectul de Argeș, Radu Perianu.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90