NOR CURIER 930X122

1 decembrie

PARADĂ MILITARĂ ÎN PITEŞTI (GALERIE FOTO)

Mii de piteşteni au fost astăzi în zona centrală a municipiului pentru a asista la parada militară de 1 Decembrie, dedicată aniversării Zilei Naționale a României, paradă care a avut loc pe traseul Piaţa Primăriei – Piaţa „Vasile Milea”.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

La paradă au luat parte militari din Garnizoana Piteşti, jandarmi, polițiști, angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, ai Serviciului Român de Informații și ai Penitenciarului Colibaşi, orecum şi elevi de la Școala Militară de Maiștri și Subofițeri a Forțelor Terestre din Trivale.

Piteştenii au admirat şi aplaudat la scenă deschisă şi maşini şi tehnică de luptă: TAB-uri ale Armatei, autospeciale și echipamente ale Pompierilor sau autovehicule de intervenţie ale Poliţiei.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

O mulțime de copii au făcut poze cu militarii şi angajaţii Ministerului de Interne, dar şi cu maşinile cu girofaruri aprinse.

Și vremea a ținut cu organizatorii și publicul: la ora paradei în Pitești era soare și se înregistrau peste 10 grade Celsius. Evenimentul a fost un succes, cu o singură excepție: a început cu 25 de minute întârziere față de ora programată (12).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90