930×122 CUMPANA 5

accident mortal

Părinții și copiii de 6 și 11 ani, morți! Acul vitezometrului s-a blocat la 220km/oră!

Două fetiţe de 6 şi 11 ani, şi părinţii lor și-au pierdut viața într-un accident cumplit produs seara trecută pe Str. Postăvari din comuna Frumușani, județul Călărași, pe sensul către București.

Citiți și: El este băiatul de 20 de ani, mort în teribilul accident. Era un geniu al roboticii

În accident au fost implicate cinci persoane, un bărbat singur în mașină care a intrat în depășire, iar în cealaltă mașină o familie, părinții – tatăl (44 de ani), mama (27 de ani) și cele două fetițe.

Citiți și: Accident grav provocat de un șofer băut! Un adolescent de 17 ani a murit!

Tragicul eveniment s-a produs din cauza unei manevre de depășire. Unul dintre şoferi a decis să iasă din coloană şi să depăşească celelalte autoturisme, notează Antena 3.

De altfel, potrivit sursei citate, maşina în care se aflau părinții cu cele două fetițe circula cu o viteză nebună. Acul vitezometrului s-ar fi blocat la 220 de km/h.

În ceea ce privește cealaltă mașină, acul vitezometrului s-a blocat la 100 de km/h.

Impactul a fost devastator. Mașina familiei a fost proiectată peste stâlpul care indică intrarea în comuna Frumuşani, a zburat apoi zeci de metri prin aer şi s-a rostogolit de mai multe ori.

Bărbatul de 44 de ani (șoferul autoturismului) și fetița de 11 ani au fost proiectați în afara maşinii, iar mama şi fetiţa de 6 ani au murit după ce au rămas prinse în mormanul de fiare, mai notează sursa citată.

Șoferul celeilalte mașini a fost transportat în stare critică la un spital din Bucureşti, iar în această dimineață s-a stins din viață.

Sursă foto: Antena 3

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

570×90 MAIA