930 x122 grota rece

accident mortal

Părinții și copiii de 6 și 11 ani, morți! Acul vitezometrului s-a blocat la 220km/oră!

Două fetiţe de 6 şi 11 ani, şi părinţii lor și-au pierdut viața într-un accident cumplit produs seara trecută pe Str. Postăvari din comuna Frumușani, județul Călărași, pe sensul către București.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

În accident au fost implicate cinci persoane, un bărbat singur în mașină care a intrat în depășire, iar în cealaltă mașină o familie, părinții – tatăl (44 de ani), mama (27 de ani) și cele două fetițe.

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

Tragicul eveniment s-a produs din cauza unei manevre de depășire. Unul dintre şoferi a decis să iasă din coloană şi să depăşească celelalte autoturisme, notează Antena 3.

De altfel, potrivit sursei citate, maşina în care se aflau părinții cu cele două fetițe circula cu o viteză nebună. Acul vitezometrului s-ar fi blocat la 220 de km/h.

În ceea ce privește cealaltă mașină, acul vitezometrului s-a blocat la 100 de km/h.

Impactul a fost devastator. Mașina familiei a fost proiectată peste stâlpul care indică intrarea în comuna Frumuşani, a zburat apoi zeci de metri prin aer şi s-a rostogolit de mai multe ori.

Bărbatul de 44 de ani (șoferul autoturismului) și fetița de 11 ani au fost proiectați în afara maşinii, iar mama şi fetiţa de 6 ani au murit după ce au rămas prinse în mormanul de fiare, mai notează sursa citată.

Șoferul celeilalte mașini a fost transportat în stare critică la un spital din Bucureşti, iar în această dimineață s-a stins din viață.

Sursă foto: Antena 3

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90