930×122 POSADA 5

curtea de arges

Pas important pentru reabilitarea DN 73C Curtea de Argeș și Râmnicu Vâlcea

Primele două contracte importante pentru reabilitarea și modernizarea DN 73C – Curtea de Argeș și Municipiul Râmnicu Vâlcea – au fost semnate ieri, luni – 4 aprilie, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Manager nou la Spitalul Municipal Curtea de Argeş

Valoarea contractelor este de 1,88 milioane lei (fără TVA) pentru primul Lot, respectiv 3,68 milioane lei (fără TVA) pentru al doilea Lot.

Citiți și: O mare fabrică din Argeş se extinde şi dublează numărul de angajaţi

„Acest sector de drum (format din două loturi) este cunoscut și ca Secțiunea 6 Sibiu-Pitești deoarece va asigura legătura rutieră directă a municipiilor Curtea de Argeș și Râmnicu Vâlcea cu Autostrada Sibiu – Pitești.

Primul contract semnat astăzi vizează elaborarea Documentației de Avizare a lucrărilor pentru DN 73C între Curtea de Argeș și Tigveni (Lot 1).

Al doilea contract are ca obiect elaborarea unui Studiu de Fezabilitate pentru modernizarea DN 73C între Tigveni și Municipiul Râmnicu Vâlcea (Lot 2).”, a precizat Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a mai notat că, antreprenorul român are la dispoziție 11 luni pentru finalizarea contractului pentru Lotul 1 și 14 luni pentru finalizarea obligațiilor contractuale pentru Lotul 2.

Foto: descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90