EcoMoto 930×122

accident

PATRU TINERI, IMPLICAȚI ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN PITEȘTI

Un șofer în vârstă de 22 de ani a fost protagonistul unui accident în urma căruia pasagerii care-l însoțeau au ajuns la spital.

Citiți și: Argeș. Un copil pe bicicletă s-a izbit de un ARO!

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un tânăr de 22 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Aurel Vlaicu, din Pitești, în condiții de carosabil umed, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând într-un șanț și într-un cap de pod.

În urma accidentului, doua tinere, de 16, respectiv 22 de ani și un bărbat de 27 de ani, pasageri în autoturism, au suferit multiple leziuni și au fost transportați la spital.

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90