930 x122 grota rece

acțiune poliție

Pe piteșteni nu îi interesează pe unde trec strada! Contează doar să o treacă!

Pe piteșteni nu îi interesează pe unde trec strada! Contează doar să o treacă!

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

La această oră se desfășoară o acțiune a Poliției Locale cu privire la situația pietonilor care traversează neregulamentar pe bulevardul Republicii.

Acțiunea se desfășoară periodic din cauza faptului că tot mai mulți pietoni își pun viața în pericol, trecând prin locuri nepermise.

Citiți și: Măsură tranșantă! Ce-i așteaptă pe pietonii care traversează cu ochii în telefon

 

Acțiunea se desfășoară la Teatrul ,,Alexandru Davila”.

 

Pe piteșteni nu îi interesează pe unde trec strada! Contează doar să o treacă!

actiune politie locala

actiune politie locala

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu declară, cu privire la acțiunea de astăzi, următoarele:

 

 

Toți cei care au traversat strada neregulamentar au primit avertisment.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale îndeamnă cetățenii să respecte legea, să nu își mai pună siguranța în pericol prin traversarea prin locuri nemarcate și conchide cu îndemnul: ,,Viața este unică și trebuie să avem grijă de ea, nu contează vârsta!”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • ALECU spune:

    HM.. CICA SEMAFOARE INTELIGENTE …STRADA GOALA….APESI BUTONUL SI ..DUPA10MIN SE SCHIMBA PAI NU-TI VINE SA TRECI?

  • mamata spune:

    Inteleg ca trecerea e la 10 metri fata de locul pe unde se trece neregulamentar si ca nu ar fi greu sa mai faci cativa pasi… dar trecand in fiecare zi acea strada in drum spre scoala… ca sa nu mai spun ca de multe ori strada este goala cand culoarea semaforului este rosu pentru pietoni, semaforul nu e nici „inteligent” si timpul de asteptare este mai mare. Mai e si autobuzul acela care (pare ca) sta in permanenta in statie si impiedica mult traversarea strazii in conditii de siguranta (ce-i drept in mod neregulamentar).
    Daca vor sa nu mai treaca pietonii in locuri interzise de ce nu pun garduri in jurul strazii? Nu este convenabil pentru pietoni, dar macar asa nu se mai pun in pericol?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3