EcoMoto 930×122

elevi

PENDIUC CITEAZĂ DIN NELSON MANDELA

Primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, i-a premiat astăzi, la Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, pe elevii din municipiu cu rezultate bune la olimpiadele naţionale şi internaţionale şi pe profesorii îndrumători ai acestora.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Este vorba de 81 de elevi şi de 65 de cadre didactice, pentru care s-au scos din visteria municipiului aproape 80.000 de lei.

„Ne bucurăm să vedem că în Piteşti avem copii şi oameni de valoare, care le asigură acestor tineri o pregătire superioară celei care se asigură, aş putea spune, în alte ţări. Sunt bucuros să constat că mulţi tineri performeri obţin premii importante şi sunt cooptaţi în universităţi de renume din ţară şi străinătate.”, a spus primarul.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Pendiuc a ținut să dea și un citat din Nelson Mandela: „Cea mai mare glorie în viaţă nu este să nu cazi niciodată, ci să te ridici de fiecare dată!”. Având în vedere situația juridică în care se află și posibilitatea de a candida anul viitor pentru un nou mandat de primar, am zice că, mai degrabă, mesajul lui Tudor Pendiuc a fost nu pentru elevii din sală, ci pentru opinia publică, pentru piteșteni. Fiecare să-l interpreteze cum dorește…

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Cetatean spune:

    Nu ti-e ba rusine sa-l murdaresti si pe Mandela?? Tu esti un hot,la fel ca si toata sleahta ta de fsn-isti care ti-au fost complici din ’92! Nu va mai dati ba (vezi si „bombo”) detinuti politici ca sunteti de cel mai comun drept! HOTI!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3