Donaris 930 x 122

casa cartii

PENIBIL! „SCUT” ÎN JURUL LUI PENDIUC

Toată lumea se întreba cum va proceda Tudor Pendiuc, primarul inculpat al Piteștiului, pentru a primi la Casa Cărții invitații de la Simfonia Lalelelor în condițiile în care judecătorii i-au impus anumite restricții în dosarul „Publitrans”, dosar în care DNA îl acuză de fapte de corupție.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Problema a provocat scene penibile. Funcționarii municipalității și consilierii locali cu care primarul, potrivit acestor restricții, nu trebuie să se întâlnească, fiind martori în dosar, au fost nevoiți să se țină departe de scena şi expoziţia de la Casa Cărţii. În plus, jandarmii şi poliţiştii locali nu au lăsat pe oricine să intre în perimetrul de protecţie, delimitat cu un gard metalic, făcut „scut” în jurul primarului.

Tudor Pendiuc a tăiat panglica inaugurală a Simfoniei şi a condus delegaţii să vadă expoziția dendro-floricolă de la Casa Cărţii, clădire care în acest an a fost reabilitată şi lărgită la parter, mărindu-se astfel spaţiul expoziţional. La unul dintre standuri Pendiuc şi viceprimarul Cornel Ionică au fost serviți de un expozant cu şampanie, iar cei doi au ciocnit câte un pahar. După ce ani la rând au făcut echipă la conducerea Primăriei, acum cei doi candidează pentru funcția de primar al Piteștiului: Pendiuc va candida ca independent, iar Ionică, din partea PSD.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90