Donaris 930 x 122

AZURA imobiliare Pitești

(P) Pentru Oameni, despre Imobiliare

Așa a început totul. Cu aceste doua cuvinte în minte, “Oameni” și “Imobiliare”.

Cum să fac să le combin, astfel încât toată lumea să câștige?” ne spune Ciprian Neagu (foto), Expertul Imobiliar piteștean.

Si uite așa, pe parcursul a câțiva ani, ideile s-au adunat, iar proiectele au început să prindă contur. Ușor-ușor, totul s-a așezat în locul în care îi era destinat sa fie. Acum deja exista un ecosistem imobiliar digital. Realizat local, dar cu acoperire națională.

Ciprian Neagu este de multă vreme în peisajul imobiliar din Pitești. Iar când a decis că a venit vremea să împărtășească din experiența sa și să ajute cât mai mulți clienți și colegi, a luat naștere rețeaua de site-uri axată 100% pe acest segment, respectiv: imobiliarus.ro, evaluari.online, azuraimobiliare.ro, evaluariprimarii.ro , azuraconsulting.ro .

1. imobiliarus.ro – este un site de anunțuri imobiliare Gratuite. Oricine își poate crea un cont simplu de utilizator și posta oricâte anunțuri dorește. Ai avantajul că momentan nu este așa de aglomerat precum alte site-uri, iar anunțul tău “se vede”.

2. evaluari.online – discutăm de o platformă specializată, dedicată Evaluărilor Imobiliare ANEVAR, strict pe segmentul de piață “apartamente”. Automatizarea și digitalizarea sunt cuvintele cheie aici. Este foarte simplu să primești o estimare autorizată, și mai ieftin decât prin procedura clasică.

3. azuraimobiliare.ro – site dedicat Agenților Imobiliari din Pitești, ce lucrează sub brandul “AZURA Imobiliare Pitești”. Aici găsiți oferte noi și reale, de vânzare sau de închiriere.

4. evaluariprimarii.ro – site focusat pe realizarea de Evaluări Imobiliare ANEVAR cu scopul de stabilire a Valorii de impozitare (pentru plata taxei pe clădiri la primărie). Are acoperire națională, și colaboratori în toate zonele geografice din România.

5. azuraconsulting.ro – departamentul Corporate al societății de evaluare. Toți clienții mari și foarte mari (de ex. Automobile Dacia) sunt servisați cu prioritate și profesionalism sub acest brand.

CE URMEAZĂ?

“Ei bine, tocmai am implementat două noi funcționalități, de mare ajutor pentru toți utilizatorii:

1. Ofertă Bancară – oricine dorește să fie ajutat și consiliat în mod Gratuit de către un broker de credite, o poate face prin completarea formularului de pe imobiliarus.ro sau evaluari.online;

2. Cereri – o pagină total publică, unde oricine poate “cere” spre cumpărare sau închiriere un imobil, iar toți cei ce accesează imobiliarus.ro îi pot vedea cererea și datele de contact. Până acum pe site-urile de anunțuri imobiliare se postau preponderant Ofertele, aici găsiți și Cererile.

Timpurile se schimbă. Oamenii se adaptează. Evoluția este continuă, iar noi vom continua să găsim și să oferim soluții “pentru Oameni, despre Imobiliare” ”, ne-a declarat Expertul Imobiliar din Pitești, Ciprian Neagu.

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA