930×122 CAPRA 5

Arges

PERCHEZIŢII ÎN PITEȘTI

Procurorii, poliţiştii și colegii lor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din Argeș („mascații”) au din nou de lucru.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

La această oră se desfășoară percheziții la sediul, din Pitești, al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, instituție care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean.

Deocamdată nu există date publice în legătură cu motivul acțiunii. Potrivit unor surse neoficiale, perchezițiile ar fi derulate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș și ar viza Comisia de expertiză medicală a persoanelor cu handicap.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

UPDATE: „Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, la data de 14.01.2016, au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatei MOZĂCEANU LAURA CAMELIA, psiholog în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş şi membru al Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor cu Handicap din cadrul aceleiaşi instituţii, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită.

În fapt, s-a reţinut că inculpata Mozaceanu Laura Camelia, în perioada octombrie 2015 – ianuarie 2016, pentru facilitarea încadrării în grad de handicap, cu consecinţa obţinerii unei indemnizaţii lunare, a pretins şi a primit de la mai multe persoane diverse bunuri şi sume de bani. În realizarea aceluiaşi scop, inculpata Mozaceanu Laura Camelia, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a modificat fără drept datele de înregistrare a solicitărilor de obţinere a indemnizaţiilor de handicap în scopul obţinerii unor plăţi prioritare.

În data de 15.01.2016 inculpata Mozăceanu Laura Camelia va fi prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.”, precizează Parchetul într-un comunicat de presă referitor la motivul perchezițiilor. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90