EcoMoto 930×122

agenție de pariuri

PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ LA O AGENȚIE DE PARIURI

Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române fac 59 de percheziţii în București și 36 de județe (Ilfov, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea), la reprezentanții unei societăți care ar fi instalat și utilizat programe de calculator fără licență.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Perchezițiile au loc la sediul social și la punctele de lucru ale societății comerciale. În Argeș, perchezițiile se desfășoară în comunele Mihăești, Bălilești și Călinești, la persoane de etnie romă care ar avea legătură cu societatea.

În cauză sunt anchetate infracţiuni de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator în oricare dintre următoarele modalităţi: instalare, stocare, rulare sau executare, afişare ori transmitere în reţea internă.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Din cercetări a rezultat că în perioada 2016-2019 reprezentanții unei firme de jocuri de noroc și de pariuri ar fi instalat și folosit programe de calculator fără licență, aducând astfel prejudicii materiale și de imagine titularilor drepturilor de autor.

Vor fi puse în aplicare 5 mandate de aducere la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a persoanelor bănuite.

La percheziții participă și polițiști ai Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, ai Institutului Național de Criminalistică și de investigare a criminalității economice din cele 35 de județe.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3