EcoMoto 930×122

concurs robotică

Performanță uriașă! Echipe de robotică de la Odobescu și Cantacuzino, direct în Națională!

Performanță uriașă! Echipe de robotică de la Odobescu și Cantacuzino, direct în Națională!

Citiți și: Echipa de robotică ,,ARRA” din Pitești reprezintă România la Campionatul Mondial

Echipele de robotică 4D ROBOTICS și Light Bulb Robotics ale Colegiului Național ,,Alexandru Odobescu” din Pitești au reușit o performanță extraordinară!

Cele două echipe au reușit să se califice în Competiția Națională a sezonului CENTERSTAGE, din cadrul programului FIRST® Tech Challenge, organizat de NAȚIE PRIN EDUCAȚIE.

Membrii echipelor 4D ROBOTICS și Light Bulb Robotics au participat, pe 26-28 ianuarie, la Competiția Regională a sezonului CENTERSTAGE.

Aici au reușit să îndeplinească cu brio obiectivele și să atingă performanțe ce i-au propulsat direct în Națională.

Competiția Națională se va desfășura la Iași, în luna martie a acestui an.

De asemenea, Light Bulb Robotics -1st PICK și Space Otters- 2nd PICK, de la Liceul Teoretic ,,Ion Cantacuzino” Pitești, au făcut parte dintr-o Alianța Finalistă, al cărei căpitan a fost echipa Titans de la Colegiul Național ,,Gheorghe Lazăr” București.

Meciurile alianței au adus, de asemenea, la calificarea în etapa națională a competiției.

,,Imaginația, ingeniozitatea, creativitatea și inventivitatea au adus echipei Light Bulb Robotics – Innovate Award sponsored by RTX- 3rd PLACE.

Performanță uriașă! Echipe de robotică de la Odobescu și Cantacuzino, direct în Națională!

Innovate Award sponsored by RTX- 1st PLACE a fost obținut de echipa 4D Robotics,  care a dovedit  cea mai inovatoare și creativă soluție de design pentru componente specifice din jocul FIRST Tech Challenge, transformând idei grozave din concept în realitate.

Ambele echipe ale Colegiului Național <Alexandru Odobescu> Pitești au promovat Gracious Professionalism, munca în echipă, învățarea și implicarea în comunitate – valorile fundamentale FIRST.

 

Performanțele atinse și  parcursul extraordinar în această competiție regională au contribuit în mod remarcabil la evoluția lor.

Mulțumim pentru susținere tuturor celor care cred în noi – profesori,  mentori, părinți, sponsori!

Transmitem felicitări tuturor echipelor pentru progresul realizat în sezonul CENTERSTAGE și pentru promovarea spiritului FIRST!

Ne vedem la Națională!”, este mesajul coordonatorilor echipelor.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90