EcoMoto 930×122

Arges

Pericol de inundații în Argeș!

Pericol de inundații în Argeș!

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Hidrologii au emis o nouă atenționare Cod galben de inundații care vizează râuri din mai multe județe ale țării, inclusiv din Argeș.

Avertizarea este valabilă începând de astăzi, la prânz, până vineri dimineață, la ora 8:00.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Astfel, vor fi afectate anumite sectoare de râuri din bazinele hidrografice: Mureş, Olt, Argeş, Ialomiţa și Siret, în județele: Harghita, Mureș, Alba, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Covasna, Brașov, Vâlcea, Argeș, Gorj, Olt, Dolj, Dâmbovița, Prahova, Ilfov, Buzău și Vrancea unde există probabilitatea depășirii cotelor de atenție.

Pericol de inundații în Argeș!

Atenționarea vizează în principal scurgeri importante de apă pe versanți, torenți, pâraie, dar și viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale.

Aceste fenomene se pot produce cu intensitate mai mare pe râuri din județele Argeș, Alba, Dâmbovița, Brașov și Covasna.

În acest context, hidrologii recomandă populației vigilență sporită în cazul desfășurării unor activități expuse la inundații.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3