NOR CURIER 930X122

eremia grigorescu

Pericol IMENS! Vulpe bolnavă la doi pași de centrul Piteștiului

O vulpe a fost surprinsă în timp ce umbla nestingherită în mijlocul orașului Pitești. Animalul își face veacul în spatele blocurilor din zona Eremia Grigorescu, pe terenul fostei pușcării, unde în prezent se construiește o biserică.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Vulpea pare a fi bolnavă și poate reprezenta un adevărat pericol pentru cei cu care ar putea intra în contact: animale și chiar oameni.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Piteștenii din zonă sunt îngrijorați de prezența animalului bolnav.

Un cititor ePitești.ro ne-a semnalat această problemă și la redacție. Autoritățile ar fi fost și ele anunțate, însă nu s-ar fi ajuns la nicio rezolvare.

Am sunat la toate autoritățile posibile: poliție, primărie, DSV, 112 și ne-au direcționat către pompieri.

Am încercat chiar și la zoo.


Nimeni nu a făcut nimic, pentru că nu este de competența lor.”, ne-a transmis piteșteanul.

 

În imaginile surprinse de cititorul ePitești.ro se observă faptul că animalul se află într-o stare precară.

 

Vulpea e foarte bolnavă, se scarpină continuu, cred că are și auzul afectat, pentru că nu reacționează la zgomote…”, mai transmite piteșteanul.

Având în vedere cele întâmplate, oamenii se întreabă: „De competența cui este aceasta situație, ca să nu se întâmple ceva grav?

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0730.971.621.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3