Donaris 930 x 122

caini

PERICOL ÎN GĂVANA: „SCĂPAŢI-NE DE EI!”

Pericol în Găvana: „scăpați-ne de ei!”. Potrivit conducerii Primăriei, în ultimii aproape trei ani mai bine de 8.200 de câini fără stăpân au fost adunaţi de pe străzile din Piteşti. Cu toate acestea, în ultima vreme pe domeniul public al municipiului şi-au făcut apariţia atât câini fără crotalier (adică maidanezi care nu au fost sterilizaţi), cât şi câini marcaţi care ar fi trebuit să se afle într-o biobază.

Citiți și: Pitești. Descoperire șocantă, în Prundu!

Aşa se face că din mai multe zone din Piteşti se trimit tot mai des mesaje către Primărie în care se solicită intervenţia echipajelor de ecarisaj. Un astfel de mesaj vine şi din Găvana.

„În jurul blocurilor Q3, Q4 şi Q5 de pe strada Eugen Ionescu, nr.5, din cartierul Găvana III, s-a adunat o haită de câini. Este şi o căţea cu mulţi pui, destul de agresivă şi care latră foarte mult noaptea. Este destul de deranjant, trezind toţi locatarii, iar câinii sunt şi periculoşi, mai ales pentru copii. Am dori să se rezolve cât mai repede această problemă. Scăpaţi-ne de câini!”, se reclamă în mesaj.

Citiți și: Pitești. Salarii mai mari pentru angajații de la Primărie și instituțiile subordonate!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Chris spune:

    Caini au fost si inca sunt multi caini si pe strada Depozitelor. IN 2km, la vreo 50 lejer. Dl. Ionica doarme. O spun si mai tare DOARME! Orasul asta nu are primar.

  • stela spune:

    problema voastra sunt cainii fara stapan care latra noaptea si va este frica de ei dar de copii fara stapan care stau la foisoarele facute de primarie in complexul Albina si care ,,latra ,,si ei si se ia de cine trece pe acolo ,lor nu le mai faceti reclamatie la primarie ?

  • Marius spune:

    Si pe Dobrogeanu Gherea la blocuri, la calea ferata, la dezmembrari auto haite de caini cu catei. Mai este si sediul ADP acolo!!!! Nu porti merge cu copii cu bicicleta ca te mananca lupii

570 X 90 CUMPANA 3