NOR CURIER 930X122

fc arges

Pericol la FC Argeș!

Viorel Tudose, patronul firmei de energie GETICA 95, sponsor la FC Argeș, ar părăsi clubul pentru a investi la un altul tot din campionatul României, potrivit prosport.ro

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Acesta și-ar fi îndreptat atenția spre Hermannstadt, având intenția chiar de a cumpăra gruparea sibiană.

Getica 95 este unul dintre cei mai importanți traderi de energie pe piața concurențială a României și cel mai important sponsor al echipei FC Argeș.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Omul de afaceri Viorel Tudose a fost adus la Pitești chiar de către edilul Cristian Gentea.

Colaborarea dintre Getica 95 și FC Argeș a început din anul 2020.

Potrivit celor de la prosport.ro, Tudose este supărat pe oficialii de la FC Argeș pentru că nu are un cuvânt de spus în ciuda sumelor investite în echipă. Acesta ar fi avut mai multe discuții contradictorii cu mai mulți conducători ai clubului, inclusiv cu edilul Gentea.

Dacă ar cumpăra Hermannstadt, omul de afaceri ar deveni numărul unu în club.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cătălina spune:

    Acest hagi tudose n- a inestit nimic din banii lui, doar acel impozit pe profit , care oricum se ducea la stat. Șmecherii ăștia din energie, gunoaiele astea care câștigă umilind oamenii.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3