Donaris 930 x 122

constructii

PERICOL MAXIM ÎN PITEȘTI

Pericol maxim în Pitești. Mai mulți cetățeni din Pitești fac apel la municipalitate să intervină de urgență pentru amenajarea cursului pârâului Turcești, pârâu care pune în pericol locatarii atunci când se revarsă din cauza ploilor sau topirii zăpezii.

Citiți și: Pitești: Schimbări în trafic. A fost înființată o nouă trecere de pietoni

O parte din problemă a fost rezolvată, dar mai este foarte mult de lucru, o bună parte din pârâu fiind expusă. Ei bine, lucrările nu se pot face deoarece inconștiența unor locatari a fost de-a dreptul de neînțeles. Deși legile actuale prevăd că de-a lungul cursurilor de apă e nevoie de un spațiu tampon de siguranță de minimum doi metri (pentru întreținere, decolmatare, consolidare maluri, combatere eroziune etc), sunt persoane care s-au dus cu construcțiile până lângă firul apei!

În orice stat normal, soluția ar fi demolarea construcțiilor improprii, dar imaginați-vă ce haos ar ieși dacă așa ceva s-ar întâmpla în Pitești! În aceste condiții, se caută soluții care să evite măsura drastică. Dar și pericolul este maxim! Ca să nu mai amintim că zona este folosită și pe post de rampă de gunoi uneori! (Foto: descriptiv) 

Citiți și: Noul Duster, camuflat pe străzile din Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Donaris 570×90