New Profesional Consult 930 x 122

constructii

PERICOL MAXIM ÎN PITEȘTI

Pericol maxim în Pitești. Mai mulți cetățeni din Pitești fac apel la municipalitate să intervină de urgență pentru amenajarea cursului pârâului Turcești, pârâu care pune în pericol locatarii atunci când se revarsă din cauza ploilor sau topirii zăpezii.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

O parte din problemă a fost rezolvată, dar mai este foarte mult de lucru, o bună parte din pârâu fiind expusă. Ei bine, lucrările nu se pot face deoarece inconștiența unor locatari a fost de-a dreptul de neînțeles. Deși legile actuale prevăd că de-a lungul cursurilor de apă e nevoie de un spațiu tampon de siguranță de minimum doi metri (pentru întreținere, decolmatare, consolidare maluri, combatere eroziune etc), sunt persoane care s-au dus cu construcțiile până lângă firul apei!

În orice stat normal, soluția ar fi demolarea construcțiilor improprii, dar imaginați-vă ce haos ar ieși dacă așa ceva s-ar întâmpla în Pitești! În aceste condiții, se caută soluții care să evite măsura drastică. Dar și pericolul este maxim! Ca să nu mai amintim că zona este folosită și pe post de rampă de gunoi uneori! (Foto: descriptiv) 

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3