New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

Pericol nevăzut pe Autostrada București – Pitești!

Pericol nevăzut pe Autostrada București – Pitești!

Citiți și: Modernizare majoră în Pitești. Au început lucrările!

Siguranța circulației rutiere pe orice drum este dată nu doar de starea carosabilului, ci și de cât de bine este acesta semnalizat și prevăzut cu elemente de siguranță care ajută șoferii.

Un caz concret – sistemele reflectorizante care semnalează conducătorilor auto pe timp de noapte prezența unor elemente de structură rutieră care pot fi periculoase.

Citiți și: Spectacole de excepție în centrul Piteștiului!

Din păcate, pe autostrada București – Pitești, intens circulată, tocmai acest element de siguranță – sistemele reflectorizante – sunt cele care pun în pericol participanții la trafic.

Pe glisierele care despart sensurile de mers de pe autostradă sunt montate în partea superioară plăcuțe reflectorizante. Acestea există și pe toată lungimea autostrăzii București – Pitești, doar că nu sunt vizibile.

De ce? Deoarece sunt pline de praf și noroi și, astfel, devin inutile!

O simplă curățare a lor ar aduce mari beneficii, făcând condusul pe timp de noapte mai sigur. Nu întâmplător ajung unii șoferi în condițiile actuale să se „înfigă” în glisiere și să devină victime ale unor accidente rutiere grave!

Foto: arhivă/argespress.ro/descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache