930×122 CAPRA 5

câini vagabonzi

PERICOL PE O STRADĂ DIN PITEȘTI: „SUNT AGRESIVI!”

Pericol pe o stradă din Pitești. Maidanezii continuă să fie o problemă în Piteşti, deşi, potrivit municipalității, autorităţile locale au strâns în ultimii trei ani de pe străzi peste 10.000 de câini.

Citiți și: Decizie de ultim moment! Se întâmplă la Bazinul Olimpic

Din cauza căldurii şi a protecţiei oferite de unii cetăţenii, sunt maidanezi care devin periculoşi. Deşi nu au voie – există şi o hotărâre a Consiliului Local în acest sens – există cetăţeni care le dau de mâncare câinilor fără stăpân.

„Pe strada Fântânii (n.r. – stradă care face legătura între străzile Mircea Vodă şi Exerciţiu, paralel cu Bibescu Vodă) s-au adunat câini comunitari, care seara devin agresivi. Am văzut că sunt persoane care îi hrănesc. Noaptea este un adevărat „spectacol”, latră la cei din curte (n.r. – este o zonă preponderent cu case) şi vă daţi seama ce iese!”, reclamă un piteștean din zonă.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Maidanezii încă sunt prezenţi pe străzile din Piteşti, deşi în număr incomparabil mai mic decât în urmă cu trei ani, deoarece, spune Primăria, sunt aduși din alte localităţi şi abandonaţi în municipiu. Aceasta reprezintă o infracţiune, dar nimeni nu a fost prins până acum în fapt. Primăria este în curs de constituire a unui serviciu propriu de ecarisaj, cu care speră să rezolve definitiv problema. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90