NOR CURIER 930X122

viteza excesiva

Pericol pe șoselele din Argeș! Au apăsat pedala de accelerație fără rețineri

În ultimele 24 de ore, poliţiştii argeșeni au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie, fiind vizate în special transportul rutier de persoane și marfă.

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

Astfel, în urma verificărilor, în cursul zilei de duminică, 13 februarie, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 52 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe Șoseaua Națională, din Câmpulung, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 148 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Citiți și: Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

De asemenea, conform IPJ Argeș, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că, certificatul de înmatriculare al autoturismului figura suspendat, ca urmare a faptului că nu a fost transcris dreptul de proprietate în termenul legal. Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare.

Acesta nu a fost singurul șofer care a călcat pedala de accelerație fără rețineri.

Tot în cursul zilei de duminică, alți doi bărbați, în vârstă de 65 de ani, respectiv 29 de ani, au fost prinși de polițiști conducând un autoturism pe DN 73, fiind înregistrați de aparatul RADAR cu viteza de 130 km/h, respectiv 119 km/h.

Ambii bărbați au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere le-a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3