NOR CURIER 930X122

casa

PERICOL PE STRADA SFÂNTA VINERI!

O mare problemă în ceea ce privește casele retrocedate proprietarilor de drept este că acestea sunt, în general, lăsate de izbelişte, din lipsă de bani pentru reabilitare. În cel mai bun caz, vechile case din Piteşti retrocedate în zona centrală au devenit localuri.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

O casă cu probleme este cea situată pe strada Sfânta Vineri, la intersecţia cu strada Mihai Viteazul. Imobilul reprezintă un real pericol pentru trecători. Din acoperiş au început să se desprindă bucăţi din streaşină, zidurile sunt crăpate, iar tencuiala cade în fiecare zi.

Conform legilor în vigoare, proprietarii caselor sunt responsabili civil şi, eventual, penal, în cazul producerii unor accidente care provoacă pagube, răni sau pierderi de vieţi omeneşti. Primăria, în schimb, în stilul în care ne-a obișnuit tandemul administrativ de groază Tudor Pendiuc – Cornel Ionică, ridică din umeri și nu face nimic.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3